HTML

A Transparency International Magyarország blogja

Az a célunk, hogy Magyarországon csökkenjen a korrupció mértéke, a közhatalmi döntéshozatal és a közpénzek elköltése átlátható és számonkérhető legyen, a közérdekű adatok pedig könnyen hozzáférhetőek. Ezért küzdünk. Bátran. A korrupció ellen.

Támogassa a korrupció elleni küzdelmünket!

fb_1szazalek_2015.jpg

Impresszum

Kiadó: Transparency International Magyarország Alapítvány
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.
Kiadásért felelős személy: Szabó Dániel

Nemzetközi táncos flashmob a Sziget Világzenei Nagyszínpadán!

Több száz fesztiválozó, a Transparency International és az Appril Project tart táncos flashmobot a Sziget Világzenei Nagyszínpadán pénteken 16:30-kor. A tánccal azt mutatjuk meg, hogy egy mutyi nélküli Magyarországon akarunk élni.

A Transparency International Magyarország nyári kampányának egyik fontos része, hogy megmutassa, a korrupció elleni harcban mennyire fontosak a fiatalok. Minden fesztiválozót, aki fontosnak tartja a tiszta közéletet, meghívtunk egy közös táncra, lépjünk együtt a korrupció ellen!

Fontosnak tartjuk, hogy megszólítsuk és motiváljuk az embereket a korrupció elleni küzdelemben. Ez annál is fontosabb, mert a legfrissebb felmérésünk, a Globális Korrupciós Barométer azt állapította meg, hogy az emberek többsége szükségesnek és hasznosnak tartja a korrupció elleni mozgósító kampányokat. Az ezerfős, reprezentatív mintán végzett felmérésben a válaszadók 71%-a gondolta úgy, hogy a hétköznapi emberek tudnak tenni a korrupció ellen, azonban csak 30%-uk jelentené a hatóságoknak ténylegesen, ha korrupciót tapasztalna.

A fiatalok korrupció elleni tudatosságának növelése érdemben hozzájárulhat ahhoz, hogy a korrupció Magyarországon ne maradjon következmények nélkül. Ezért veszünk részt azokon a nyári fesztiválokon, ahol nagy számban érhetőek el és szólíthatóak meg a fiatalok és igyekszünk őket innovatív módon oktatni a korrupció ellen.

Ennek megfelelően az idei Sziget Fesztiválon is részt veszünk, ahol önálló „korrupció elleni sátorral” vagyunk a Civil Szigeten. Ezen kívül augusztus 9-én a Világzenei Nagyszínpadon 16:30 órakor kezdődő táncos akciót mutatunk be, ahová mindenkit szeretettel várunk!

Az idei kampány fő eleme ugyanis a tánc, ezzel szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét a korrupció elleni küzdelem fontosságra. Az Appril Project koreográfiája segítségével táncos flashmobot mutatunk be a közönség bevonásával. A rendezvényen jelen lesz és aktívan is fellép Jonathan Knott úr, budapesti brit nagykövet, Tove Skarstein asszony, Norvégia budapesti nagykövete, valamint Bert van der Lingen úr, Hollandia budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője.

Ha te is szeretnél együtt táncolni velünk és a nagykövetségekkel, gyere el a Világzenei Nagyszínpadhoz most pénteken 16:30-kor. Amennyiben gyakorolni szeretnéd előtte a táncot, akkor ezzel az oktató videóval megteheted. Ideje mozdulni!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://korrupcio.blog.hu/api/trackback/id/tr525451162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tоpоrtyánzsóti 2013.08.08. 18:12:45

Akkor inkább menjetek el szavazni tánc helyett. Mi is elmentünk és lám mentek is a kukába a demokraták.

röf 2013.08.08. 18:21:28

"Több száz fesztiválozó, a Transparency International és az Appril Project tart táncos flashmobot a Sziget Világzenei Nagyszínpadán pénteken 16:30-kor. A tánccal azt mutatjuk meg, hogy egy mutyi nélküli Magyarországon akarunk élni."

Feltétlenül.
Akármit táncoltok akárhogy, azonnal azt fogom belőle kiolvasni:
Orbán takaroggggy!
A vak is lássa!!!!
Ne haragudj, de te hülye vagy. (Te is.)

tоpоrtyánzsóti 2013.08.08. 18:31:18

@röf: Demszkyék pedig röhögnek rajtuk.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.08.08. 18:32:55

"Ha te is szeretnél együtt táncolni velünk és a nagykövetségekkel, gyere el a Világzenei Nagyszínpadhoz most pénteken 16:30-kor."
OK.! Hol vehetem át a V.I.P jegyemet?

fidesz=mszp 2013.08.08. 18:40:09

Hack Peti is fel fog lépni?

röf 2013.08.08. 18:40:13

@tоpоrtyánzsóti:
Bzd meg, most komolyan, ilyen blogot mi a fasznak kell megírni?
Szótagra fizetnek?
Akkor inkább kérjenek közmunkát.
Legalább le lesz kaszálva az árokparton a gaz.

LallyPop 2013.08.08. 18:54:25

Ez kurvára jó.

Biztos nem olvasta a TI a mai sajtót, Mo-n folyamatosan csökken a korrupció és a feketegazdaság! Lehet nem flashmobolni kéne a drogos libsiknek.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/meglepo_eredmenyt_ert_el_magyarorszag_a_korrupcios_felmeresen_itt_a_lista.560903.html

Peterpapo 2013.08.08. 20:56:54

@Ándi bácsi:

Az alkoholista, otthon is főzhetsz pálinkát. nemzeti érzelműeknek látszóknak meg kevesebbet kellene inni, mert az alkohol öli az agysejtjeiket, a muslinca glóriától meg nem veszik észre, hogy mutyizásnál már nem pénzt adnak, hanem szavazatokat kérnek. Az meg ugye nem mérhető.
süti beállítások módosítása